Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Σούπα κυπρίνου, Συνταγές, Οποιαδήποτε κατηγορία, Οποιαδήποτε κουζίνα, Ρωσική κουζίνα, Σούπες, Αυτί

Συστατικά μερίδα 4

Κυπρίνος 1 τεμάχιο

Πατάτες 5 τεμάχια

Ντομάτες 2 τεμάχια

Κρεμμύδια 1 κεφάλι

άνηθος 1 δέσμη

Φύλλο δάφνης 3 τεμάχια

Οδηγίες μαγειρέματος 35 λεπτά

1 Καθαρίστε το ψάρι, αφήστε τη φούσκα, το λίπος, το αυγό ή το γάλα (αν υπάρχει) μαζί με το ψάρι.

2 Ψιλοκόψτε τις ντομάτες, τις πατάτες και το κρεμμύδι.

3 Βάλτε τα πάντα σε μια κατσαρόλα (ψάρι, πατάτες, κρεμμύδια, ντομάτες), ρίξτε νερό ώστε η στάθμη του νερού να είναι 2 εκατοστά πάνω από το ψάρι. Φέρτε το φαγητό σε βρασμό σε δυνατή φωτιά, αφαιρώντας τον αφρό.

4 Βάλτε τον άνηθο, το φύλλο δάφνης και αλάτι ανάλογα με τη γεύση στο νερό που βράζει.

5 Χαμηλώστε τη θερμοκρασία.

READ
Ελαφρύ κέικ μπανάνας και φράουλας

6 Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαγειρευτούν οι πατάτες ή λίγο περισσότερο ώστε να βράσουν (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Ποτέ μην σκεπάσετε!!!).

Συμβουλή συνταγής Το ψάρι δεν χρειάζεται να κοπεί, σε περίπτωση που το ψάρι δεν χωράει στο ταψί, μπορεί να κοπεί σε δύο κομμάτια (κεφάλι, κορμός). Το κεφάλι του ψαριού πρέπει να τρυπηθεί πριν το βάλετε στο τηγάνι. Καλή όρεξη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nv-author-image

Michael B.

Ταλαντούχος, αυτοκινητοποιημένος και φιλόδοξος διερεύνηση για περισσότερες προκλήσεις, ευθύνες, ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης σε μια πολυεθνική εταιρεία. ένας στόχος που θα αξιοποιήσει πλήρως τα προσόντα, τις δεξιότητες και την αφοσίωσή μου στη δουλειά. Ο κύριος στόχος είναι να προστεθεί αξία στην ηγεσία και την κερδοφορία ενός οργανισμού μέσω της θεωρίας και της εφαρμογής. μια αξία που θα αντικατοπτρίζει την αποτελεσματικότητά της στους στόχους μιας οργάνωσης, την κερδοφορία και την επιτυχία ως ηγέτης της επιχείρησης και συνεργάτης για τα ενδιαφερόμενα μέρη. .
LinkedIn.com