Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Πικάντικα μανιτάρια όπιο τουρσί, Συνταγές, Οποιαδήποτε κατηγορία, Ορεκτικά, Οποιαδήποτε κουζίνα, Ζεστά σνακ, Ρωσική κουζίνα

Συστατικά μερίδα 4

Oppock to taste

Νερό 1 l

9% ξύδι 8 κουταλιές της σούπας

Ζάχαρη 2 κουταλιές της σούπας

Αλάτι 1 κουταλιά της σούπας

Φύλλο δάφνης 2 τεμάχια

Μαύρο πιπέρι 7 τεμάχια

Γαρύφαλλο 4 τεμάχια

Οδηγίες μαγειρέματος 1 ώρα και 5 λεπτά

1 Ετοιμάστε τη μαρινάδα: βράστε 1 λίτρο νερό και προσθέστε τη ζάχαρη, το αλάτι, το φύλλο δάφνης, το μαύρο πιπέρι, τα γαρύφαλλα και σιγοβράστε για 3 λεπτά, στη συνέχεια προσθέστε το ξύδι.

2 Βάλτε τα μανιτάρια στη βραστή μαρινάδα και σιγοβράστε τα για 20 λεπτά.

3 Βάλτε το ζεστό σχοινόπρασο μαζί με τη μαρινάδα σε αποστειρωμένα βάζα (ώστε το υγρό να καλύπτει τα μανιτάρια) και σφραγίστε τα. Εάν σφραγιστεί με πλαστικό καπάκι, το βάζο θα πρέπει στη συνέχεια να διατηρείται αποκλειστικά στο ψυγείο.

4 Πλύνετε καλά τα μανιτάρια και βάλτε τα να βράσουν. Όταν τα μανιτάρια πάρουν βράση, προσθέστε αλάτι κατά βούληση. Βράστε για 30 λεπτά. Αφού βράσετε, στραγγίστε το νερό και ξεπλύνετε τα μανιτάρια.

READ
Duck Riet

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nv-author-image

Michael B.

Ταλαντούχος, αυτοκινητοποιημένος και φιλόδοξος διερεύνηση για περισσότερες προκλήσεις, ευθύνες, ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης σε μια πολυεθνική εταιρεία. ένας στόχος που θα αξιοποιήσει πλήρως τα προσόντα, τις δεξιότητες και την αφοσίωσή μου στη δουλειά. Ο κύριος στόχος είναι να προστεθεί αξία στην ηγεσία και την κερδοφορία ενός οργανισμού μέσω της θεωρίας και της εφαρμογής. μια αξία που θα αντικατοπτρίζει την αποτελεσματικότητά της στους στόχους μιας οργάνωσης, την κερδοφορία και την επιτυχία ως ηγέτης της επιχείρησης και συνεργάτης για τα ενδιαφερόμενα μέρη. .
LinkedIn.com