Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Μους φράουλα με σκίουρους, Συνταγές, Οποιαδήποτε κατηγορία, Οποιαδήποτε κουζίνα, Αρτοσκευάσματα και επιδόρπια, Βρετανική μαγειρική, Mousse

Συστατικά μερίδα 2

Ασπράδι αυγού 2 τεμάχια

Φράουλα 200 g

Ζάχαρη σε σκόνη 200 g

Οδηγίες μαγειρέματος 35 λεπτά

1 Τοποθετήστε τα ασπράδια αυγών, τη ζάχαρη και τις φρεσκοκομμένες, πλυμένες και αποξηραμένες φράουλες σε ένα μπολ. Χτυπήστε με το σύρμα για τουλάχιστον 20 λεπτά. Στην αρχή το μείγμα θα αρχίσει να βγάζει χυμό, στη συνέχεια θα πήξει και τελικά θα γίνει αφρός σαν καλά χτυπημένα ασπράδια.

2 Βάλτε τη μους σε μια φόρμα για κομπόστα και αφήστε την στον πάγο για 1 έως 2 ώρες.

3 Γαρνίρετε με τις επιλεγμένες φράουλες πριν το σερβίρισμα.

Συμβουλή συνταγής Αυτή η μους μπορεί να γίνει με κεράσια, χωρίς κουκούτσια ή φράουλες.

READ
Τοστ κονιάκ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nv-author-image

Michael B.

Ταλαντούχος, αυτοκινητοποιημένος και φιλόδοξος διερεύνηση για περισσότερες προκλήσεις, ευθύνες, ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης σε μια πολυεθνική εταιρεία. ένας στόχος που θα αξιοποιήσει πλήρως τα προσόντα, τις δεξιότητες και την αφοσίωσή μου στη δουλειά. Ο κύριος στόχος είναι να προστεθεί αξία στην ηγεσία και την κερδοφορία ενός οργανισμού μέσω της θεωρίας και της εφαρμογής. μια αξία που θα αντικατοπτρίζει την αποτελεσματικότητά της στους στόχους μιας οργάνωσης, την κερδοφορία και την επιτυχία ως ηγέτης της επιχείρησης και συνεργάτης για τα ενδιαφερόμενα μέρη. .
LinkedIn.com