Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Μήλα γεμιστά με τυρί cottage και σουλτανίνα, Συνταγές, Οποιαδήποτε κατηγορία, Οποιαδήποτε κουζίνα, Οποιοδήποτε μενού, Αρτοσκευάσματα και επιδόρπια, Ρωσική κουζίνα, Επιδόρπια φρούτων, Τρόφιμα χαμηλών θερμίδων

Συστατικά μερίδα 4

Μήλο 200 g

Σταφίδες 30 g

Τυροκομικό τυρί 60 g

Βούτυρο 10 g

Κρόκος αυγού 1 τεμάχιο

Ξινή κρέμα γάλακτος 30 g

Αλεύρι Manna 5 g

Ζάχαρη 15 g

Οδηγίες μαγειρέματος 30 λεπτά

1 Κρεμάστε το τυρί cottage, ανακατέψτε με το σιμιγδάλι, τη σουλτανίνα, τα 10 γρ. ζάχαρη, τον κρόκο αυγού, το λιωμένο βούτυρο και τον πυρήνα του μήλου.

2 Κόψτε τις κορυφές από τα μήλα, αφαιρέστε τον πυρήνα χωρίς να κόψετε τις άκρες, γεμίστε τα μήλα με πηγμένο γάλα και ψήστε.

3 Σερβίρετε με κρέμα γάλακτος και ζάχαρη άχνη (από 5 γρ. ζάχαρη).

READ
Σαλάτα με κοτόπουλο και τυρί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nv-author-image

Michael B.

Ταλαντούχος, αυτοκινητοποιημένος και φιλόδοξος διερεύνηση για περισσότερες προκλήσεις, ευθύνες, ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης σε μια πολυεθνική εταιρεία. ένας στόχος που θα αξιοποιήσει πλήρως τα προσόντα, τις δεξιότητες και την αφοσίωσή μου στη δουλειά. Ο κύριος στόχος είναι να προστεθεί αξία στην ηγεσία και την κερδοφορία ενός οργανισμού μέσω της θεωρίας και της εφαρμογής. μια αξία που θα αντικατοπτρίζει την αποτελεσματικότητά της στους στόχους μιας οργάνωσης, την κερδοφορία και την επιτυχία ως ηγέτης της επιχείρησης και συνεργάτης για τα ενδιαφερόμενα μέρη. .
LinkedIn.com