Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Κρέμα, Συνταγές, Οποιαδήποτε κατηγορία, Οποιαδήποτε κουζίνα, Ευρωπαϊκή κουζίνα, Αρτοσκευάσματα και επιδόρπια, Κρέμες για επιδόρπια

Συστατικά μερίδα 4

Βούτυρο 200 g

Γάλα ½ φλιτζάνι

Ζάχαρη 1 φλιτζάνι

Βανιλλίνη ¼ κουταλάκι του γλυκού

Αυγό κοτόπουλου 1 κομμάτι

Οδηγίες μαγειρέματος 30 λεπτά

1 Λιώστε τη ζάχαρη με τα αυγά, προσθέστε το γάλα και ανακατέψτε το μείγμα σε ήπια φωτιά μέχρι να πάρει βράση. Στη συνέχεια, αποσύρετε το μείγμα από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει.

2 Χτυπήστε το βούτυρο ξεχωριστά με ένα σύρμα και ενώ το χτυπάτε, προσθέστε το παγωμένο μείγμα στο βούτυρο. Προσθέστε τη βανίλια ή το λικέρ στην κρέμα.

READ
Ένα γρήγορο forshmak

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nv-author-image

Michael B.

Ταλαντούχος, αυτοκινητοποιημένος και φιλόδοξος διερεύνηση για περισσότερες προκλήσεις, ευθύνες, ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης σε μια πολυεθνική εταιρεία. ένας στόχος που θα αξιοποιήσει πλήρως τα προσόντα, τις δεξιότητες και την αφοσίωσή μου στη δουλειά. Ο κύριος στόχος είναι να προστεθεί αξία στην ηγεσία και την κερδοφορία ενός οργανισμού μέσω της θεωρίας και της εφαρμογής. μια αξία που θα αντικατοπτρίζει την αποτελεσματικότητά της στους στόχους μιας οργάνωσης, την κερδοφορία και την επιτυχία ως ηγέτης της επιχείρησης και συνεργάτης για τα ενδιαφερόμενα μέρη. .
LinkedIn.com