Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Κομπόστα από ραβέντι και μήλο σε ζαχαρίνη, Συνταγές, Οποιαδήποτε κατηγορία, Οποιαδήποτε κουζίνα, Οποιοδήποτε μενού, Ποτά, Ρωσική κουζίνα, Φαγητό για χορτοφάγους, Κομπόστες

Συστατικά μερίδα 4

Ραβέντι 75 g

Κανέλα στην άκρη ενός μαχαιριού

Μήλο 75 g

Σακχαρίνη κατά βούληση

Νερό 150 ml

Οδηγίες μαγειρέματος 30 λεπτά

1 Ξεφλουδίστε τους μίσχους του ραβανιού από τη φλούδα, αφρατέψτε τους και κόψτε τους σε μικρές “αιχμές”.

2 Καθαρίστε και αποκεφαλίστε τα μήλα, κόψτε τα σε φέτες, βράστε το νερό με την κανέλα, προσθέστε τα μήλα και το ραβέντι, σκεπάστε τα και αφήστε τα στην άκρη της κουζίνας για 5-10 λεπτά, στη συνέχεια προσθέστε τη σακχαρίνη ανάλογα με τη γεύση και παγώστε.

READ
Απλά φαλάφελ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nv-author-image

Michael B.

Ταλαντούχος, αυτοκινητοποιημένος και φιλόδοξος διερεύνηση για περισσότερες προκλήσεις, ευθύνες, ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης σε μια πολυεθνική εταιρεία. ένας στόχος που θα αξιοποιήσει πλήρως τα προσόντα, τις δεξιότητες και την αφοσίωσή μου στη δουλειά. Ο κύριος στόχος είναι να προστεθεί αξία στην ηγεσία και την κερδοφορία ενός οργανισμού μέσω της θεωρίας και της εφαρμογής. μια αξία που θα αντικατοπτρίζει την αποτελεσματικότητά της στους στόχους μιας οργάνωσης, την κερδοφορία και την επιτυχία ως ηγέτης της επιχείρησης και συνεργάτης για τα ενδιαφερόμενα μέρη. .
LinkedIn.com