Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Καραμέλα, Συνταγές, Οποιαδήποτε κατηγορία, Οποιαδήποτε κουζίνα, Ευρωπαϊκή κουζίνα, Αρτοσκευάσματα και επιδόρπια

Συστατικά μερίδα 4

Ζάχαρη 350 g

Νερό 4 κουταλιές της σούπας

Οδηγίες μαγειρέματος 10 λεπτά

1 Πάρτε ένα μεγάλο αλουμινένιο τηγάνι με χοντρό πάτο και ζεστάνετε το σε μέτρια φωτιά για λίγα δευτερόλεπτα. Ρίξτε μέσα τη ζάχαρη και περιμένετε μέχρι να αρχίσει να λιώνει και να γίνεται υγρή στις άκρες του ταψιού. Ανακατέψτε και διατηρήστε στη φωτιά μέχρι η ζάχαρη να αρχίσει να παίρνει ένα καφετί χρώμα – αυτό θα πάρει περίπου 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.

2 Αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέστε το νερό – προσέξτε, η καραμέλα θα σφυρίξει και θα κοχλάσει. Ανακατέψτε καλά, επαναφέρετε το τηγάνι στη φωτιά και περιμένετε να λιώσουν οι σβώλοι. Η καραμέλα είναι έτοιμη για χρήση.

Συμβουλή συνταγής Ο χρόνος μαγειρέματος εξαρτάται από το σκοπό της καραμέλας. Το ανοιχτό είναι καλό για διακόσμηση, το σκούρο για άρωμα.

READ
Λευκά φασόλια με μανιτάρια πορτσίνι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nv-author-image

Michael B.

Ταλαντούχος, αυτοκινητοποιημένος και φιλόδοξος διερεύνηση για περισσότερες προκλήσεις, ευθύνες, ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης σε μια πολυεθνική εταιρεία. ένας στόχος που θα αξιοποιήσει πλήρως τα προσόντα, τις δεξιότητες και την αφοσίωσή μου στη δουλειά. Ο κύριος στόχος είναι να προστεθεί αξία στην ηγεσία και την κερδοφορία ενός οργανισμού μέσω της θεωρίας και της εφαρμογής. μια αξία που θα αντικατοπτρίζει την αποτελεσματικότητά της στους στόχους μιας οργάνωσης, την κερδοφορία και την επιτυχία ως ηγέτης της επιχείρησης και συνεργάτης για τα ενδιαφερόμενα μέρη. .
LinkedIn.com