Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αραβικός καφές, Συνταγές, Οποιαδήποτε κατηγορία, Οποιαδήποτε κουζίνα, Οποιοδήποτε μενού, Πρωινά, Τρόφιμα χαμηλών θερμίδων, Καφές, Αραβική κουζίνα

Συστατικά μερίδα 2

Ζάχαρη 2 κουταλάκια του γλυκού

Νερό 1 φλιτζάνι

Ψιλοαλεσμένος καφές 2 κουταλάκια του γλυκού

25% κρέμα γάλακτος 2 κουταλάκια του γλυκού

Οδηγίες μαγειρέματος 25 λεπτά

1 Βάλτε τη ζάχαρη στον πάτο ενός μπολ με ζελέ και τοποθετήστε το σε μέτρια φωτιά. Όταν η ζάχαρη αρχίσει να λιώνει και να γίνεται καφέ, ρίξτε το νερό.

2 Φέρτε το νερό σε βρασμό, αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέστε τον καφέ.

3 Χωρίς ανάδευση, επαναφέρετε στη φωτιά, επαναφέρετε σε βρασμό, αφαιρέστε για 1 λεπτό.

4 Αποσύρετε από τη φωτιά τρεις φορές. Αδειάστε σε φλιτζάνια χωρίς να στραγγίξετε, προσθέστε την κρέμα γάλακτος και ανακατέψτε.

READ
Σάντουιτς με δανέζικη παπαλίνα και ραπανάκι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nv-author-image

Michael B.

Ταλαντούχος, αυτοκινητοποιημένος και φιλόδοξος διερεύνηση για περισσότερες προκλήσεις, ευθύνες, ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης σε μια πολυεθνική εταιρεία. ένας στόχος που θα αξιοποιήσει πλήρως τα προσόντα, τις δεξιότητες και την αφοσίωσή μου στη δουλειά. Ο κύριος στόχος είναι να προστεθεί αξία στην ηγεσία και την κερδοφορία ενός οργανισμού μέσω της θεωρίας και της εφαρμογής. μια αξία που θα αντικατοπτρίζει την αποτελεσματικότητά της στους στόχους μιας οργάνωσης, την κερδοφορία και την επιτυχία ως ηγέτης της επιχείρησης και συνεργάτης για τα ενδιαφερόμενα μέρη. .
LinkedIn.com